Installatie statistieken module

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:29 AM op Mark Duijkers

Database aanmaken

Begin met het aanmaken van een lege database in sql server

Voer het script TriplEformsStatistieken.sql uit

Let op: je hebt de FULLTEXT module nodig van SQL

Maak een nieuwe user aan binnen sql met datawriter en datareader rechten

TriplEforms

Open de settings van TriplEforms en ga naar de tab website

Vul de databasegegevens in, bijvoorbeeld:

Data Source=.;Initial Catalog=Statistieken;User ID=Statistieken;Password=Statistieken

Management console

Met de management console kun je statistieken uitlezen. Login op de management console en ga naar de tab TriplEforms

Kies bijvoorbeeld acceptance om voor de acceptatie website statistieken te configureren

Vul de database gegevens in en druk op save

Druk daarna op het ? om de verbinding te testen, wordt de groen dan is er een werkende koppeling