Management console gebruiker verwijderen uit SCWF

Introductie

Vanuit de management console kun je gebruikers verwijderen, let wel op dat je de gebruiker voor alle projecten verwijderd! Wanneer je een gebruikersaccount verwijderd zal de login van de gebruiker worden verwijderd, zijn historie over welke bestanden hij heeft bewerkt blijft bewaard.

Het verwijderen van een gebruiker

Log in op de management console met een gebruiker die een rol op zijn naam heeft met de rechten modify users (rechten vind je onder Roles terug). Ga naar het stukje Logins en klik op het rode kruisje achter de gebruiker om hem te verwijderen.Na het klikken op het kruisje volgt er geen bevestigen en is de gebruiker verwijderd.

Voorbeeld screenshot gebruiker verwijderen