Management console gebruiker toevoegen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:51 AM op Mark Duijkers

Wanneer je gebruikt van Forms authenticatie in de management console dan moet je gebruikers handmatig toevoegen. Wanneer je een gebruiker toevoegt via de management console wordt hij automatisch een SCWF gebruiker en kan hij dus ook via de TriplEforms editor inloggen.

Stap 1: Login op de management console en kies je project

Per project heeft de gebruiker rechten nodig. Maar je hoeft hem maar 1x toe te voegen.

De gebruiker heeft de rechten nodig om gebruiker aan te kunnen aanmaken, Zie daarvoor rechten en rollen > SCWF gebruikers/rechten/rollen

Stap 2: Voeg een gebruiker toe

Klik op Logins en druk op Add user

\

Vul de gegevens van de gebruiker in:

Vink SCWF user aan en kies de rollen die je wilt voor gebruiker. Welke rollen nodig en waarvoor kun je vinden in artikel > SCWF gebruikers/rechten/rollen