Aanpassen versie jQuery

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:19 AM op Mark Duijkers

Let op:
dit betreft een aanpassing buiten het correctief onderhoud. Er kunnen fouten ontstaan na het ophogen van de versie.

Voor meer informatie of bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.

Benodigdheden

jQuery bestanden:
https://code.jquery.com/jquery-3.5.1.min.js
*Licentie (MIT) en broncodehttps://code.jquery.com/jquery-3.5.1.min.map

Het aanpassen van de jQuery versie

Stap 1

Maak een backup van het project.

Stap 2

Zet de bovenstaande jQuery bestanden in de "/js" map van de website.

Stap 3

Deze aanpassing dient gedaan te worden in het "main.master" bestand.

De regel welk (waarschijnlijk) begint met '<kodision:Script ID="jsJquery" ' dient te worden aangepast.
Indien de jQuery bestanden niet hernoemd zijn volstaat het aanpassen van enkel het versienummer zoals onderstaande screenshots:

Voor:

Na:

Nu is de jQuery versie opgehoogd naar 3.5.1.

Mochten er problemen optreden na het ophogen van de versie van jQuery dan is het aan te raden om de backup terug te zetten en/of te migreren naar TriplEforms 4.3.