Bedragen en taalinstellingen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wo, 25 Jan, 2023 om 11:52 AM op Mark Duijkers

Het is mogelijk om voor bedragen een autoformat te gebruiken afhankelijk van de culture(taalinstelling). Het juiste formaat wordt automatisch gewijzigd tijdens het invullen.

Maak een inputveld

Voeg een Currency vallidatie toe met auto format aangevinkt.

Voor Nederlands

Je roep het formulier aan met een Nederlandse Culture nl-NL in de url

https://localhost/50/formulier/nl-NL/DefaultEnvironment/scGetal.aspx

Vul het getal 14000000 in. Het getal wordt geformatteerd tot 14.000.000,00

Voor Engels (GB)

https://localhost/50/formulier/en-GB/DefaultEnvironment/scGetal.aspx

Vul het getal 14000000 in. Het getal wordt geformatteerd tot 14,000,000.00