Tripleforms 32 bit of 64 bit

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:10 AM op Mark Duijkers

Triplefroms is een formulieren applicatie die werkt in webapplicatie die wordt gehost in IIS van Microsoft. De formulieren applicatie zelf is niet 32 of 64 bit. Deze is afhankelijk van  de instellingen configuratie IIS en natuurlijk de windows versie die 32 of 64 bit is.

Configuratie

Wanneer je gebruikt maakt van een 32 bit besturingssysteem zal tripleforms ook in 32 bit werken. Wanneer je een 64 bit besturingssysteem hebt kun je tripleforms zowel in 32 als in 64 bit modus draaien. Dit geef je aan in IIS.

In IIS ga je naar de applicatie pool waar tripleforms onder is geconfigureerd. Klik de application pool aan en ga naar Advanced Settings.

Wanneer je de setting Enable 32-Bit Applications op True hebt staan dan zal tripleforms in 32 bit werken. Staat deze setting op False, dan werkt tripleforms in 64 bit.