Forms authenticatie gebruikers aanmaken

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 1:55 PM op Mark Duijkers

Via de mijnOmgeving website kan een gebruiker zichzelf registeren tot de applicatie. Nadat de gebruikers zichzelf heeft geregistreerd, heeft die ze niet automatisch de juiste rechten en rollen tot de mijnOmgeving.

Stap 1 Wanneer je naar het inlog scherm in de mijnOmgeving gaat staat er een optie Gebruikersnaam en Wachtwoord. Kies deze optie

Stap 2 Registreer de gebruiker.

Kies Registreren als nieuwe gebruiker

Stap 3 aanmaken gebruiker

Maak een gebruiker aan,

eisen aan het wachtwoord vind je terug in de settings van TriplEforms.