NLMaps kaart voorbeeld PDOK

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Do, 5 Jan, 2023 om 9:55 AM op Mark Duijkers

In de NLMaps control kun je gebruik maken van PDOK kaarten.

Meer informatie over PDOK en welke dataset er allemaal zijn vind je hier: https://www.pdok.nl/

In dit voorbeeld gaan we gebruik maken de PDOK kaart: Drone no-fly zones (WMS): https://www.pdok.nl/geo-services/-/article/drone-no-fly-zones#221ffbdc091443a640b91e81dc57447c

Stap 1 settingsfile

We beginnen bij de settingsfile, daar voegen we een nieuwe kaart toe.

Omdat de kaart van WMS gebruik maakt voegen dit server type toe:

Voeg daarna de server URL toe: