NLMaps in (html)summary met staticimage

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 12:03 PM op Mark Duijkers

m de NLMAPS statische afbeelding toe te voegen in de html summary moeten er een aantal dingen vooraf goed staan.

Je hebt een fragment nodig die een afbeelding kan laten zien en je moet het fragment gebruiken in de summary tab van de NLMaps control

Fragmenten toevoegen

Fragmenten vind je in de project.tfproject file

Als het fragment nog niet bestaat voeg hem dan toe.

Controleer de fragment locatie en past het eventueel aan.

Voeg de fragmenten in de fragments map toe als je deze nog niet hebt. Als bijlage bij dit artikel zitten de fragmenten uit dit voorbeeld.

NLMaps gebruikt image fragment

Open de NLMaps control

Open de tab summary

Kies bij het type fragment voor Image. En vul het value gedeelte met de naam van de control en dan staticImage

[BoomLocatie.StaticImage]

De waarde staticImage zal een base 64 string teruggeven die in het image Fragment in de src van het html attribuut img wordt gezet.

Voorbeeld resultaat