TriplEforms Build 5.0.8.2 (16-05-2023)

Om te kunnen update naar deze versie moet de licentie worden bijgewerkt, tenzij je update vanaf 5.0.8.0 of 5.0.8.1

Opgelost

DigiD CGI Tijdelijke aanpassing geschikt voor enkel voor 5.0.8.2.

TriplEforms Build 5.0.8.1 (15-05-2023)

Om te kunnen update naar deze versie moet de licentie worden bijgewerkt, tenzij je update vanaf 5.0.8.0.

Opgelost

De NLMaps api url's en input parameters zijn gewijzigd. Dit lost het probleem op met het niet kunnen ophalen van gegevens over een adres of locatie.

Aangepast naar aanleiding pdokmigratie >https://www.pdok.nl/-/migratie-pdok-locatieserver-naar-het-nieuwe-3g-platform-afgerond

TriplEforms Build 5.0.8 (15-05-2023)

Toegevoegd

• De Buckaroo Module is opgenomen in de standaard. De module kan toegevoegd worden aan TriplEforms-projecten. Ook is er de mogelijkheid om asynchrone statusupdates te ontvangen middels de Buckaroo WebHook Processor.

Opgelost

• Sitemap op mobile devices werkt weer met touch events. Ook toetsenbord navigatie aangescherpt.
  • Resultaat variabele van modules naar variabele namen met meerdere resultaten zoals TransactionDetails.Id
  • Probleem opgelost bij het toevoegen van een Authentication Broker wanneer je slechts een Id hebt ingevuld.

MijnOmgeving

Opgelost

• Step wordt nu case insensitive gechecked, zodat afhankelijk van de URL van de pagina de tour niet onterecht automatisch herstart wordt.