SCWF gebruikers/rechten/rollen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:48 AM op Mark Duijkers

Gebruikerslogin

Een gebruikerslogin kan worden gekoppeld aan een type gebruiker. Binnen SCWF kennen wij 2 gebruikerstype die je aan een gebruikerslogin kan koppelen. Dat zijn SCWF Admin en SCWF Super User. Wanneer er geen gebruikertype  wordt gekoppeld aan een login zal het een "normale" gebruiker zijn.

Standaard type gebruikers en rechten

Dit zijn standaard acties die niet kunnen worden aangepast. Vanuit de management console kunnen deze rechten worden toegekend aan een gebruiker.

TypeProject Createproject Modifyproject DeleteRol CreateRol ModifyRol DeleteUser CreateUser ModifyUser DeleteWorkflow deployment

SCWF Admin

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

SCWF Super User

X

Rollen & Actions

Binnen SCWF kunnen rollen aan gebruikers worden toegevoegd om ze extra van extra autorisatie/acties te voorzien.

Per rol kunnen zowel standaard Actions als Custom action worden toegevoegd

Standaard Acties binnen SCWF

Custom acties binnen SCWF

Deze acties zijn alleen voor het bewerken van parameters. Custom actions kunnen aan rollen worden gekoppeld.