TriplEforms Filteren met xPath op bijlages

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:22 AM op Mark Duijkers

Wanneer je in TriplEforms bijvoorbeeld op bijlages wilt filteren om die vervolgens mee te sturen aan een webservice kun je xpath gebruiken. Onderstaand is een voorbeeld hoe je dit kan doen. In de bijlage zit een TriplEforms 4.3 voorbeeld;

Je hebt een scenario:

Het scenario heeft meerdere upload (kan ook met stuf documenten die later in de flow worden toegevoegd;

Filter op bijlages door ze in een groep te plaatsen;

Gebruik de prefix /form/attachments/attachment[not(contains(@name,'pdf') or contains(@name,'xml'))] om bijlages uit het tripleforms antwoorden bestand te halen. Met deze expressie filter je op pdf en xml. Deze worden dan niet uit de bijlages gehaald. Overige bijlages worden wel aan de groep toegevoegd.

Als je de groep uitleest zul je zien dat je nu een gefilterde groep hebt;

Screenshots site voorbeeld

Geuploaden documenten

Resultaat groep