Metadata: Signature invalid foutmelding

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Di, 10 Jan, 2023 om 11:43 AM op Mark Duijkers

Je kan de metadata xml vallideren via deze website > https://tools.chilkat.io/xmlDsigVerify.cshtml

Krijg je de foutmelding "Signature is Invalid" zoals onderstaande afbeelding? Dan kan het zo zijn dat de metadata hebt aangepast. Bijvoorbeeld de pretty print optie hebt gebruik in notepad ++. Laat de metadata voor wat hij is bij het downloaden ervan.

Screenshot Signature invalid

Wanneer je de metadata niet hebt aangepast moet de signature nog geldig zijn. Onderstaande afbeelding is dezelfde metadata maar dan niet aangepast.

Screenshot Signature valid