Google Maps Configuratie

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 2 Dec, 2022 om 4:57 PM op Mark Duijkers

1. Vraag bij google een maps een api key aan > https://console.cloud.google.com/google/maps-apis/

2. Voeg de api key toe aan de web.config van TriplEforms

Gebruik Maps control

credentialType [Verplicht]   : Dit attribute kan de volgende waardes bevatten "BrowserKey" of “ClientID".

credentialKey  [Verplicht]   : Dit  attribute bevat de key uitgegeven door Google passend bij het domein en het type van de credentials.

mapsVersion  [Recommended] : Versie van de Maps Api die gebruikt wordt.

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
<kodision.tripleforms>
<googleApi credentialType="BrowserKey" credentialKey="AIzaSyBu70L0PkdMLSd5HPHCaDYWcp8ewoSi_cQ" mapsVersion=""/>
</configuration>

3. Je kan nu de maps control gebruiken.

Voeg de control toe aan je formulier