Recaptcha configuratie

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Vr, 3 Nov, 2023 om 8:33 AM op Inger Koffijberg

Configuratie recaptcha

Om de recaptcha module te kunnen gebruiken moet hij in de licentie file aangezet zijn. Dit kun je bij support aanvragen, mogelijk zitten er hier nog kosten aan verbonden.

In de web.config zet je de configuratie neer die je van recaptcha hebt ontvangen

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><configuration>  <kodision.tripleforms>    <captchaApi publicApiKey="PUBLIC-API-KEY" secretApiKey="SECRET-API-KEY"/>  </kodision.tripleforms></configuration>

XML

Let op:

Standaard wordt recaptcha geblokkeerd door de CSP header. De foutmelding zie je terug in de console van de browser

Voeg Frame-src toe aan de csp header in de web.config met https://google.nl