Conditional enabled

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 12:03 PM op Mark Duijkers

Voorbeeld 1 met variabele input van een inputveld

Je hebt bijvoorbeeld een inputveld die je op basis van een eerdere inputveld wilt tonen. Dit kan via de validatie Conditional enabled

Voorbeeld:(bijgevoegd in de bijlage ConditionalEnabled.zip)

Je hebt een inputveld test, deze bevat de waarde waarop de trigger voor het andere veld moet afgaan.

Je hebt een inputveld test2 die alleen getoond moet worden op basis van een waarde die in het inputveld test wordt weergeven.

Op het inputveld test2 zet je dan een validatie met Conditional enabled, bijvoorbeeld dat wanneer bij inputveld test de waarde a is opgegeven dan mag test2 worden getoond.

Resultaat in de website runtime versie van het formulier.

De styling kun je bepalen in website van TriplEforms.

Mocht de styling niet werken van het disabled veld dan kun je onderstaand toevoegen; Dit kan onder Website\App_Themes\Global\style,css

input:disabled {
background-color:#dddddd !important;