Installatie SCWF (SourceControlWorkFlow)

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:28 AM op Mark Duijkers

Begin met het starten van de setup

Krijg je direct deze melding, kies dan voor Yes

Druk op Install

Kies voor Next

Kies de benodigde componenten (standaard heb je beide nodig) , pas eventueel de installatie locatie aan

Druk op Install

Druk op Finish om de installatie af te ronden

Start SCWF config en druk op modify

Kies de SCWF Database die je wilt gebruiken, heb je deze nog niet maak hem dan aan. Een lege database volstaat.

Vul de gegevens in en druk op Ok

Druk nu op Update Database

Krijg je onderstaande melding dan in de update gelukt.

Druk nu op Select om een certificaat te koppelen.

Kies voor een certificaat dat je wilt gebruiken, meestal volstaat het server certificaat.

Druk daarna op OK

Druk nu op File en dan Save

Druk daarna op SCWF en dan op Start

Krijg je onderstaande melding dan is SCWF gestart n kan je via SCWF authenticatie inloggen op de SCWF Console.