Tripleforms IIS installatie Windows Server 2016

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:27 AM op Mark Duijkers

Het installeren van Internet Information Services (IIS) verschilt per versie van Windows. Hieronder wordt de installatie voor sommige versies beschreven. In andere Windows-versies vindt u vergelijkbare functionaliteit, maar mogelijk met een ander uiterlijk of op een andere locatie. Voor uitgebreidere documentatie kunt u terecht bij uw leverancier van uw besturingssysteem.

Start via de servermanager de Roles and Features wizard

Ga naar de volgende pagina, pas niks aan en ga weer naar de volgende pagina

Pas weer niks aan en ga naar de volgende pagina

Vink dezelfde rollen van de role Web Server (IIS) aan en ga naar de volgende pagina

Vink dezelfde features aan van .Net Framework 4.6 (of hoger), ga daarna naar de volgende pagina

Installeer de features