Mail instellingen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:07 AM op Mark Duijkers

Voeg de mail processor toe in je scenario

Input fieldOmschrijving
Smtp serverNiet verplicht. Laat je dit leeg zorg dan dat dit is ingevuld in de web.config
Use TLS encryption
Niet verplicht. Laat je dit leeg zorg dan dat dit is ingevuld in de web.config
PasswordNiet verplicht. Laat je dit leeg zorg dan dat dit is ingevuld in de web.config
From*Verplicht Adres waar vanuit de mail wordt gestuurd
Reply-toAdres waar de reply vanuit de ontvanger naar toe wordt gestuurd
To*Verplicht Adres waar naar toe de email wordt verstuurd
ccAdres waar de cc email naar toe wordt verstuurd
BccAdres waar de bcc email naar toe wordt verstuurd
Subject*Verplicht Onderwerp van de email
Body*Verplicht. Inhoudt van de email in platte tekst
Html bodyInhoudt van de email in HTML, voor betere weergave indien wordt ondersteund door de ontvanger
AttachtmentsBijlage die aan de mail wordt toegevoegd. Gebruik een * voor alle bijlages. Vul anders de key name in van de bijlage. bijvoorbeeld summary.pdf
Error variable
Error variable indien er iets niet goed gaat met de verbinding naar de mail server.
Lees de error variable met #namespace.variabele, bijvoorbeeld [#mail.error]

Voorbeeld scenario