Terugvinden SQL database locatie(s)

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:59 AM op Mark Duijkers

Introductie

De configuratie van de SQL databases is later nog terug te vinden.

Dit kan op meerdere manieren.

Locaties

De database die voor Scwf wordt gebruikt is terug te vinden in de Scwf config tool na het starten van de applicatie.

Overige databases (zoals de parameter database) zijn terug te vinden in de Scwf console:

En ook in dit bestand: C:\Program Files (x86)\Kodision Software\Scwf Server 3.1\ScwfService.exe.config

Management console:

TriplEforms Editor/Settings:

onder menuitems "Database connections" en "Website"

Dit zijn de meest voorkomende plekken waar referenties voor SQL databases te vinden zijn.