Dubbele DigiD Login/Partner Login

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Do, 5 Jan, 2023 om 9:55 AM op Mark Duijkers

Geschikt voor versie Tripleforms 4.3.86

Sinds Tripleforms 4.3.86 is het mogelijk om een dubbele DigiD login/Partner login te starten vanuit een formulier.

Inrichten Dubbele DigiD Login/Partner Login in de SAML2 Module

Zorg er voor dat de ForceAuthn parameter is toegevoegd in de SAML2 module:

Parameters
ForceAuthn
Forceer opnieuw te authenticeren, True = opnieuw, False = niet opnieuw, wordt gebruikt voor bv dubbele DigiD/Partner login

Inrichten Dubbele DigiD Login/Partner Login in het scenario

Zorg er hierna voor dat de paramater ForceAuthn op 'True' staat op de partner login in het scenario: