Afspraak verwijderen Qmatic

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:40 AM op Mark Duijkers

In dit artikel wordt een voorbeeld gemaakt over hoe een afspraak kan verwijderen met de afspraakplusmodule van TriplEforms i.c.m. orchestra.

Voorbeeldscenario wordt in 4 stappen uitgewerkt; Voorbeeld scenario is bijgevoegd als bijlage.

Stap 1 ophalen clientId

In dit voorbeeld vragen we het clientID uit om afspraak op te kunnen. Normaal zouden we dit via een query string doen. De gebruiker zou dan het formulier via een link uit zijn mail starten. In dit testvoorbeeld vullen we het nummer handig in;

Het ClientID kan je vinden bij de corfirm processor wanneer je een afspraak maakt deze komt terug als resultaat;

Stap 2 ophalen afspraak

Haal op basis van het ClientID de afspraak op

Stap 3 afspraak kiezen

Omdat je meerdere afspraken bij van een persoon kan hebben moet je de afspraken in een lijst weergeven;

lees de groep uit in een radio button van het afspraak ophalen uit stap 2;

Stap 4 verwijder de gekozen afspraak

Haal de gekozen afspraak uit stap 3 op.