Release Notes TriplEforms 5.0.15

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Di, 15 Okt om 10:25 AM op Inger Koffijberg

Voor sommige items in deze versie moet de website worden bijgewerkt.

INHOUDSOPGAVE

TriplEforms Build 5.0.15.0 (15-10-2024)

Bug Fixes

• Vulnerability in Bootstrap opgelost. Aangezien er alleen gebruik gemaakt wordt van de CSS bestanden is de nuget package weggehaald voor de TemplateMijnOmgeving.
  • Oplossing voor de upload control die binnen een groep iteratie zorgde voor onverwacht gedrag in validaties aan de gebruikerskant.
  • De serie XXX-99-X is toegevoegd aan de kenteken validatie.
  • De XmlScriptParser faalt niet meer, als een bestand gelockt is.
  • Oplossing voor een probleem waarbij e-mailadressen met lange achtervoegsels (test@test.voorbeeld in plaats van test@test.com) in de MijnOmgeving Administration als foutief werden gezien.
  • Fix in de web.example.config van de MijnOmgeving.Administration. Microsoft.Owin packages zijn geupdate naar 4.2.2.0.
  • Documentatie van TreeView Control uitgebreid met een notitie rondom het gebruik van een TreeView Control binnen een Group-control en het gebruik van een concatenation.