eHerkenning SAML nieuwe dienst toevoegen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Vr, 23 Sep, 2022 om 11:45 AM op Mark Duijkers

Pre-conditie
: vanaf build 4.3.65!

Ga in de TriplEforms settings naar de TAB-Services

Je hebt minimaal 1 service (dienst) nodig voor je aansluiting. Deze dienst stel je beschikbaar op de formulieren site. Bijvoorbeeld een dienst voor subsidieaanvragen of vergunningen

Gaat het om een nieuwe dienst, voeg deze dan toe. Via de knop Add

Level of assurance: Het beveiligingsniveau van de verbinding. Naamgeving van de niveaus verschilt tussen de verschillende protocollen.

Connectis hanteerd de volgende betrouwbaarheidsniveau's

Zie ook artikel https://afsprakenstelsel.etoegang.nl/display/as/Level+of+assurance

EH1         urn:etoegang:core:assurance-class:loa1 (mag niet meer gebruik worden per 1-7-2021)

EH2,        urn:etoegang:core:assurance-class:loa2

EH2+     urn:etoegang:core:assurance-class:loa2plus

EH3,        urn:etoegang:core:assurance-class:loa3

EH4        urn:etoegang:core:assurance-class:loa4

Request attributes

Voeg standaard het attribuut van de service toe, Dit is je Attribute Consuming Service Id plus het Service Index nummer(altijd 4 cijfers, 1 wordt 0001)

urn:etoegang:DV:00000000807943000000:services:0001

Voeg eventueel extra attributen toe, voorbeeld vind je hier: https://afsprakenstelsel.etoegang.nl/display/as/Attribuutverstrekking

Aanroepen in het formulier

Vanuit het formulier roep je de nieuwe dienst aan. Dit doe je door de nieuwe serviceIndex mee te geven.

Vergeet niet de servicecatalog op te sturen naar de IDP:

Deze download via onderstaande voorbeeld url;

http://test.kodision.nl/Saml2/SamlStub/servicecatalog

{{website}}Saml2/{{Connector}}/servicecatalog